Термопляшка для води Kambukka Elton Insulated, вакуумна, 750 мл

1715.88 1760.54 

Артикул: Невідомо Категорії: ,

Опис

Термопляшка для води Kambukka Elton Insulated. Представлена в 3-х кольорах.
Термопляшка Elton Insulated об’ємом 750 мл має ергономічну форму, що дозволяє носити улюблені напої з собою без ризику проливання.
Термопляшка Elton Insulated довго зберігає холод . Напої залишаються крижаними протягом 21 години – цього більш ніж достатньо для будь-якої поїздки або прогулянки. Герметична кришка 3 в 1 передбачає три режими: стандартний – для пиття при натисканні кнопки, відкритий – для пиття ніби зі звичайної чашки, закритий – для транспортування без ризику проливання.
Кришка термопляшки придатна для миття в посудомийній машині , а завдяки технології Snapclean® , навіть важкодоступні куточки, промиваються і очищаються без особливого клопоту: натисніть на затискачі і витягніть вбудований механізм.
Міцний корпус з нержавіючої сталі не містить шкідливого бісфенолу-А , зберігає смак і корисні властивості напоїв. Вакуумна система перешкоджає утворенню конденсату. Силіконова манжета на корпусі запобігає вислизанню з рук, а прогумоване дно забезпечує відмінну стійкість на будь-яких поверхнях. Легка складна рукоятка на кришці зручна для перенесення.
Пора прощатися з одноразовими пляшками і пластиковими стаканчиками, прийшов час для нової комфортної і безпечної альтернативи.
Дану модель можна замовити з Європи. Доставка протягом 2-3 тижнів. Запрошуємо в шоу-рум для демонстрації зразків.
Характеристики :
Об’єм : 750 мл
Висота : 25,6 см
Діаметр : 8 см
Матеріал : нержавіюча сталь, силікон, пластик
Вага : 550 г

Додаткова інформація

Колір

, ,

Габарити

Ø8 см, высота 25,6 см

ТМ